Εργασιακο Νομοσχεδιο - Anatropes Sta Ergasiaka Erxetai To 8wro A La Kart Ta Nea - Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για εργασιακο νομοσχεδιο στο to10.gr

Εργασιακο Νομοσχεδιο - Anatropes Sta Ergasiaka Erxetai To 8wro A La Kart Ta Nea - Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για εργασιακο νομοσχεδιο στο to10.gr. Το νομοσχέδιο, το οποίο έχει «πυροδοτήσει» σφοδρές κόντρες με την αντιπολίτευση, ρυθμίζει θέματα όπως ωράρια, υπερωρίες, εργασία της κυριακές και άδειες. Πρωτα σχολια σχετικ α με τισ κυβερνητικεσ εξαγγελιεσ για το επικειμενο εργασιακο νομοσχεδιο. Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει 125 άρθρα και θα τεθεί σε 15νθήμερη δημόσια διαβούλευση από απόψε. Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο στο επίκεντρο της συνεδρίασης του γενικού συμβούλιου του σθεβ παρουσία του υπουργού εργασίας. Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά όχι εις βάρος των εργαζομένων, ενίσχυση της ανάπτυξης, δημιουργία νέων θέσεων.

| πολιτικη | iefimerida.gr | εργασιακό, εργασιακό. Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο στο επίκεντρο της συνεδρίασης του γενικού συμβούλιου του σθεβ παρουσία του υπουργού εργασίας. Τι αλλαγές φέρνει το νέο. Τι αλλάζει σε οκτάωρο, άδειες, υπερωρίες, απολύσεις και κυριακές. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα εργασιακο νομοσχεδιο.

Ergasiako Nomosxedio Diey8ethsh Toy Xronoy Ergasias H Katarghsh 8wroy Eidhseis Nea To Bhma Online
Ergasiako Nomosxedio Diey8ethsh Toy Xronoy Ergasias H Katarghsh 8wroy Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Τους πέντε βασικούς άξονες του νέου εργασιακού νομοσχεδίου παρουσίασε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, γιάννης βρούτσης στο υπουργικό συμβούλιο. Η νομοθεσία προσαρμόζεται στις βέλτιστες. Ριζικές παρεμβάσεις στην οργάνωση και τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος προβλέπει το σχέδιο νόμου για τα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει 12 μεγάλες. Οι αρχές του νομοσχεδίου είναι: Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που παρουσίασε το μεσημέρι ο υπουργός εργασίας κωστής χατζηδάκης. Με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο έρχονται σημαντικές αλλαγές στο ωράριο εργασίας, καθώς θα δίδεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να εργάζονται δύο ώρες υπερωρίες την ημέρα, δηλαδή δέκα ώρες συνολικά και αυτές οι επιπλέον. Περιλαμβάνει, ρυθμίσεις για την αναβάθμιση του εργανη, με ταυτόχρονη εισαγωγή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, έτσι ώστε να προστατεύονται οι εργαζόμενοι από καταχρήσεις των εργοδοτών, ιδιαίτερα αναφορικά με το ωράριο εργασίας και τις υπερωρίες. Η νέα διάταξη δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να αξιώσει να μην προσέρχεται ο εργαζόμενος στην εργασία από την στιγμή της προειδοποίησης έως και την λύση της σχέσης εργασίας.

Αναλυτικά, το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελείται από τους εξής άξονες:

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που παρουσίασε το μεσημέρι ο υπουργός εργασίας κωστής χατζηδάκης. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα εργασιακο νομοσχεδιο. Σε υπαλλήλους και εργάτες, διακρίνονται οι εργαζόμενοι (μισθωτοί), σύμφωνα με την ισχύουσα. Μεταξύ των μέτρων το οκτάωρο α λα καρτ. Η νομοθεσία προσαρμόζεται στις βέλτιστες. Εν μέσω έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων, κατατέθηκε αργά χθες το απόγευμα στη βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας, με σημαντικές αλλαγές, μετά τη διαβούλευση και αφού. Αναλυτικά, το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελείται από τους εξής άξονες: Πρωτα σχολια σχετικ α με τισ κυβερνητικεσ εξαγγελιεσ για το επικειμενο εργασιακο νομοσχεδιο. Σημαντικές είναι οι αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες, τόσο. Αποσύρεται από το εργασιακό νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων η διάταξη για μειωμένες και καθυστερημένες αποζημιώσεις απόλυσης μέσα σε τέσσερις μήνες αλλά και το δικαίωμα του εργοδότη να. Περιλαμβάνει, ρυθμίσεις για την αναβάθμιση του εργανη, με ταυτόχρονη εισαγωγή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, έτσι ώστε να προστατεύονται οι εργαζόμενοι από καταχρήσεις των εργοδοτών, ιδιαίτερα αναφορικά με το ωράριο εργασίας και τις υπερωρίες. Τους πέντε βασικούς άξονες του νέου εργασιακού νομοσχεδίου παρουσίασε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, γιάννης βρούτσης στο υπουργικό συμβούλιο. Μια πρώτη, ενδεικτική εικόνα απ' όλες τις κατηγορίες και τη θεματολογία του thetoc.gr.

Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Μια πρώτη, ενδεικτική εικόνα απ' όλες τις κατηγορίες και τη θεματολογία του thetoc.gr. Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά όχι εις βάρος των εργαζομένων, ενίσχυση της ανάπτυξης, δημιουργία νέων θέσεων. Εργασιακο νομοσχεδιο τελευταία νέα και σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Φαίνεται ότι ο κος κωστής χατζηδάκης είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών της κυβέρνησης καθώς μόνο τυχαία δεν είναι η τοποθέτησή του στο υπουργείο εργασίας.

Xatzhdakhs To Ergasiako Nomosxedio Den Katargei To 8wro
Xatzhdakhs To Ergasiako Nomosxedio Den Katargei To 8wro from www.vradini.gr
Μεταξύ των μέτρων το οκτάωρο α λα καρτ. Μια πρώτη, ενδεικτική εικόνα απ' όλες τις κατηγορίες και τη θεματολογία του thetoc.gr. Τα πάνω κάτω φέρνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά όχι εις βάρος των εργαζομένων, ενίσχυση της ανάπτυξης, δημιουργία νέων θέσεων. Όλες οι εξελίξεις στη βουλή. Του βασίλη πρασσά, συμβούλου εργασιακών θεμάτων epsilon net. Αποσύρεται από το εργασιακό νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων η διάταξη για μειωμένες και καθυστερημένες αποζημιώσεις απόλυσης μέσα σε τέσσερις μήνες αλλά και το δικαίωμα του εργοδότη να. Τους πέντε βασικούς άξονες του νέου εργασιακού νομοσχεδίου παρουσίασε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, γιάννης βρούτσης στο υπουργικό συμβούλιο.

Όλες οι εξελίξεις στη βουλή.

Το νομοσχέδιο, το οποίο έχει «πυροδοτήσει» σφοδρές κόντρες με την αντιπολίτευση, ρυθμίζει θέματα όπως ωράρια, υπερωρίες, εργασία της κυριακές και άδειες. Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει 125 άρθρα και θα τεθεί σε 15νθήμερη δημόσια διαβούλευση από απόψε. Εργασιακο νομοσχεδιο τελευταία νέα και σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Τα πάνω κάτω φέρνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Όλες οι εξελίξεις στη βουλή. Πρωτα σχολια σχετικ α με τισ κυβερνητικεσ εξαγγελιεσ για το επικειμενο εργασιακο νομοσχεδιο. Σημαντικές είναι οι αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες, τόσο. Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Οι αρχές του νομοσχεδίου είναι: Αναλυτικά, το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελείται από τους εξής άξονες: Η νομοθεσία προσαρμόζεται στις βέλτιστες. Σύμφωνα με τις διατάξεις που περιέχονται, προβλέπεται μέχρι και τετραήμερη εργασία. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για εργασιακο νομοσχεδιο στο to10.gr Διαφάνεια, ηλεκτρονική ψήφος, λιγότερα συνδικαλιστικά προνόμια. Τι αλλάζει με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει 125 άρθρα και θα τεθεί σε 15νθήμερη δημόσια διαβούλευση από απόψε. Οι πέντε σημαντικότερες αλλαγές είναι οι εξής:

Ergasiako Nomosxedio Ti Allazei Se Yperwries Apergies Adeies Kai Apozhmiwseis Logw Apolyshs Insider
Ergasiako Nomosxedio Ti Allazei Se Yperwries Apergies Adeies Kai Apozhmiwseis Logw Apolyshs Insider from www.insider.gr
Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς επιχειρήσεις ούτε και επιχειρήσεις με εργαζόμενους «στα κεραμίδια». Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο στο επίκεντρο της συνεδρίασης του γενικού συμβούλιου του σθεβ παρουσία του υπουργού εργασίας. Σε υπαλλήλους και εργάτες, διακρίνονται οι εργαζόμενοι (μισθωτοί), σύμφωνα με την ισχύουσα. Ριζικές παρεμβάσεις στην οργάνωση και τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος προβλέπει το σχέδιο νόμου για τα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει 12 μεγάλες. Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που παρουσίασε το μεσημέρι ο υπουργός εργασίας κωστής χατζηδάκης. Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά όχι εις βάρος των εργαζομένων, ενίσχυση της ανάπτυξης, δημιουργία νέων θέσεων. Η διά συνέντευξης παρουσίαση του εργασιακού ν/σ και εν αναμονή της ανάρτησής του για δημόσια διαβούλευση για να. Τι αλλάζει σε οκτάωρο, άδειες, υπερωρίες, απολύσεις και κυριακές.

Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο.

Αποσύρεται από το εργασιακό νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων η διάταξη για μειωμένες και καθυστερημένες αποζημιώσεις απόλυσης μέσα σε τέσσερις μήνες αλλά και το δικαίωμα του εργοδότη να. Τι αλλάζει με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα εργασιακο νομοσχεδιο. Εργασιακό νομοσχέδιο ετήσια θερινή άδεια: Σε υπαλλήλους και εργάτες, διακρίνονται οι εργαζόμενοι (μισθωτοί), σύμφωνα με την ισχύουσα. Τους πέντε βασικούς άξονες του νέου εργασιακού νομοσχεδίου παρουσίασε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, γιάννης βρούτσης στο υπουργικό συμβούλιο. Τους βασικούς άξονες του νομοσχεδίου του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, με τίτλο «ρύθμιση θεμάτων της αγοράς εργασίας», παρουσίασε ο αρμόδιος υπουργός ιωάννης βρούτσης, στο χθεσινό υπουργικό. Ειδήσεις με θέμα εργασιακό νομοσχέδιο, τελευταία νέα με θέμα εργασιακό νομοσχέδιο απο το thetoc.gr. Οι πέντε σημαντικότερες αλλαγές είναι οι εξής: Διαφάνεια, ηλεκτρονική ψήφος, λιγότερα συνδικαλιστικά προνόμια. Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που παρουσίασε το μεσημέρι ο υπουργός εργασίας κωστής χατζηδάκης. Σημαντικές είναι οι αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες, τόσο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για εργασιακο νομοσχεδιο στο to10.gr

Posting Komentar

0 Komentar